DNS (DOMAIN NAME SYSTEM)

Wanneer je een domeinnaam registreert, bijvoorbeeld om deze naar een website te verwijzen, dan maak je gebruik van DNS (Domain Name System). Dit systeem is één van de belangrijkste bouwstenen van het  internet. Zonder DNS zou het gebruik van een domein niet mogelijk zijn. Bij alle domeinen die je via  20NINE registreert verzorgen wij een gratis standaard DNS-zone. Onze standaard DNS-zones zijn makkelijk te beheren via ons Control Panel en bevat ondersteuning voor DNSSEC.

Naast de gratis standaard DNS leveren we ook Premium DNS van Sectigo.
Het verschil tussen standaard DNS en Premium DNS leggen we graag aan je uit.

PREMIUM DNS

Er zijn drie factoren die Premium DNS onderscheiden van onze gratis standaard DNS:

  • wereldwijde dekking met 99.99% uptime.
  • supersnelle reactietijd.
  • Ingebouwde bescherming tegen DDoS-aanvallen.

Deze eigenschappen maken Premium DNS tot de beste oplossing voor jouw domeinnaam.

DDoS-aanvallen vinden plaats wanneer een server “aangevallen” wordt door zo veel verzoeken, vaak van veel verschillende IP-adressen, dat de server dit niet meer aankan. Sites kunnen daardoor erg traag worden of zelfs volledig uit de lucht gaan. Premium DNS van Sectigo is beveiligd met Enterprise Grade DDoS protection die de servers gegarandeerd beschermt tegen DDoS-aanvallen. Zeker in deze tijden is dat een geruststellende gedachte.

Naast dit beveilingscomponent biedt Premium DNS ook nog eens razendsnelle, wereldwijde dekking. De DNS-servers van Sectigo bevinden zich rond de gehele wereld. Websitebezoekers worden zo automatisch verbonden met de server die bij hen het dichtst in de buurt is. Dit zorgt ervoor dat bezoekers wereldwijd kunnen profiteren van een snelle website.

Mocht er daarnaast een storing plaatsvinden bij één van de servers, dan zal dit geen effect hebben op je website en de bezoekers van jouw website. Sectigo stuurt verzoeken in dat geval automatisch door naar de eerstvolgende DNS-server in de regio van de bezoeker. Deze wereldwijde dekking houdt in dat websites met Premium DNS 99.99% van de tijd in de lucht zijn. Gegarandeerd!

Starten met Premium DNS
Het is heel makkelijk om met Premium DNS te starten. Als je dit product wil toevoegen aan een nieuw domein selecteer je simpelweg het “Sectigo Premium DNS “-vakje tijdens het registratieproces.

Heb je al een domein bij ons geregistreerd en wil je Premium DNS voor dit domein, neem dan even contact met ons op.

WAAROM VOOR 20NINE KIEZEN?

20NINE heeft ruim 20 jaar ervaring. Met de best bereikbare helpdesk. Bij ons ben je geen nummer in de wachtrij!

ONZE MISSIE

Onze missie is niet om de grootste hosting partij van Nederland te worden. Wij willen wel de beste worden.
Met een heldere visie, scherpe tarieven en uitstekende helpdesk zijn we goed op weg.
En daar zijn we trots op!