Cancel Preloader

WordPress Onderhoud

Waarom updaten?

WordPress is voortdurend in ontwikkeling. Regelmatig komen er nieuwe updates uit. Het is verstandig deze updates bij te houden. Als u dit niet doet, kunt u slachtoffer worden van kwaadwillenden die uw website of uw webserver gaan misbruiken. Het updaten van WordPress kan een tijdrovende klus zijn. Dit nemen wij graag uit handen en daarom biedt 20nine een WordPress Onderhoudsabonnement aan.

Wat updaten we?

  • We maken vooraf aan onze werkzaamheden een back-up.
  • We installeren een Premium beveiligingsplug-in.
  • We updaten de WordPress core files (indien nodig).
  • We updaten plug-ins.
  • We controleren de database.
  • Achteraf controleren we de functionaliteit van uw website.

Mochten we een fout tegenkomen, dan nemen we daarover contact met u op. Een fout kan bijvoorbeeld ontstaan doordat het gekozen thema conflicteert met plug-ins of de nieuwe WordPress core. In overleg zullen we de back-up terugplaatsen of het probleem tegen ons geldende uurtarief verhelpen.

Het onderhoudsabonnement

Het tarief voor het abonnement is 300 euro (excl. btw) per jaar voor één keer per maand updaten. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om meerde malen per maand te laten updaten. 
De abonnementsprijzen zijn exclusief de licentiekosten van Premium plug-ins.
Het abonnement start met een volledig geüpdatete website. Afhankelijk van de achterstand van de updates brengen we voor het up-to-date brengen van de website de daarvoor benodigde uren extra in rekening.

Ja, ik wil een WordPress onderhoudsabonnement afsluiten.

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veel gestelde vragen

Ja, dat is mogelijk. Per extra update zijn de kosten 25 euro per update per/maand. Dus voor twee keer updaten per maand zijn de kosten 600 euro per/jaar
U sluit het abonnement af voor een jaar. U kunt op ieder moment opzeggen. U kunt echter geen aanspraak maken op restitutie.
Met een onderhoudsabonnement heeft u uw site altijd optimaal beveiligd en up-to-date. Ons onderhoudsabonnement is geen garantie dat uw site niet gehackt of misbruikt wordt.
Ook voor websites die niet door 20nine zijn gebouwd kunt u een onderhoudspakket afsluiten.
We controleren uw website minimaal één keer per maand. Dit doen we niet op een vast moment in de week. Mochten er kritieke updates uitkomen, dan installeren we deze direct.
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to support@20nine.nl

× Waarmee kunnen we je helpen?