HOUD JE WORDPRESS VEILIG

WordPress is voortdurend in ontwikkeling. Regelmatig komen er nieuwe updates uit. Het is verstandig deze updates bij te houden. Wanneer je dit niet doet, kun je slachtoffer worden van kwaadwillenden die jouw website of webserver gaan misbruiken. Het updaten van WordPress kan een tijdrovende klus zijn. Dit nemen wij graag uit handen en daarom biedt 20nine een WordPress Onderhoudsabonnement aan.

WERKWIJZE

 • Backup
 • Voordat we aan het updaten beginnen, maken we een backup van de website. We maken een backup van de files en de database. Mocht er iets niet goed gaan tijdens het updaten dan kunnen we de backup terug plaatsen.

 • Beveiliging
 • We installeren een Premium beveiligings plug-in. Via deze plug-in krijgen we dagelijks een rapport over jouw WordPress website gemaild en kunnen we aan de hand van die gegegevens actie ondernemen wanneer dat nodig is.

 • WordPress core
 • Indien nodig updaten we de core files van WordPress. Dit doen we wanneer er een nieuwe WordPress versie is uitgekomen of wanneer er een kritieke update is.

 • Plug-ins
 • Wanneer er nieuwe versies van plugins zijn uitgekomen, updaten we deze. Hiermee wordt voorkomen dat je site kwetsbaar is via zo’n plug-in.

 • Database
 • We updaten en controleren de database op tabelfouten.

  HET ABONNEMENT

  Het tarief voor het onderhoudsabonnement is 300 euro (excl. btw) per jaar. Voor dit bedrag updaten we je website iedere week.
  De abonnementsprijzen zijn exclusief de licentiekosten van Premium plug-ins. Het abonnement start met een volledig geüpdatete website. Afhankelijk van de achterstand van de updates brengen we voor het up-to-date brengen van de website de daarvoor benodigde uren extra in rekening.

  Ja, ik wil mijn WordPress laten onderhouden!

  Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
   VEEL GESTELDE VRAGEN

   Ik wil meerdere websites laten updaten. Is dat mogelijk?

   Ja, dat is mogelijk. Per extra website zijn de kosten 25 euro per update per/maand. Dus voor twee websites per maand zijn de kosten 600 euro per/jaar.

   Wat is de opzegtermijn van het onderhoudsabonnement?

   Je sluit het abonnement af voor een jaar. Je kunt op ieder moment opzeggen. Je kunt echter geen aanspraak maken op restitutie.

   Kan mijn website nog gehackt of misbruikt worden?

   Met een onderhoudsabonnement hebt je jouw site altijd optimaal beveiligd en up-to-date. Ons onderhoudsabonnement is geen garantie dat je site niet gehackt of misbruikt wordt.

   Mijn website is door een ander bedrijf gebouwd. Is dat een probleem?

   Ook voor websites die niet door 20nine zijn gebouwd kun je een onderhoudspakket afsluiten.

   Wanneer worden updates doorgevoerd?

   We controleren jouw website iedere week. We plannen het updaten in op maandagochtend. Mochten er kritieke updates uitkomen, dan installeren we deze direct. Mocht het zo zijn dat je themabestand of betaalde plugins extra aandacht nodig hebben dan nemen we uiteraard eerst even contact met je op.

   WAAROM VOOR 20NINE KIEZEN?

   20NINE heeft ruim 20 jaar ervaring. Met de best bereikbare helpdesk. Bij ons ben je geen nummer in de wachtrij!

   ONZE MISSIE

   Onze missie is niet om de grootste hosting partij van Nederland te worden. Wij willen wel de beste worden.
   Met een heldere visie, scherpe tarieven en uitstekende helpdesk zijn we goed op weg.
   En daar zijn we trots op!