2020 was voor velen een bewogen jaar. Op het moment van dit schrijven zitten we in een lockdown. Onzekere tijden liggen voor ons en nieuwe varianten van het virus steken de kop op. Er wordt veel van ons gevraagd. Ook wij werken sinds eind maart vanuit huis. Op zich best te doen maar vergt toch enige discipline. Wij missen de sociale contacten enorm maar proberen er toch iets van te maken. Via Zoom, Skype, Whatsapp, Facebook en telefoon hebben we geregeld contact met onze klanten, vrienden en kennissen.

Ook Kerst en Oud & Nieuw zullen dit jaar anders zijn dan dat we gewend zijn. Wij vroegen ons af hoe je in een tijd als deze je medemens nog een fijne Kerst en een gelukkig nieuwjaar kunt wensen. Veel ondernemers zien hun bedrijf waar ze jarenlang hun ziel en zaligheid in hebben gestopt langzaam ten onder gaan. Anderen zijn hun baan of geliefde kwijtgeraakt. De werkdruk in de zorg en andere sectoren is enorm hoog. Sommige mensen kampen met depressies en zien het leven niet meer zitten.

Dus juist nú is het van belang je medemens een hart onder de riem te steken. Wij wensen daarom iedereen hele fijne, warme kerstdagen en een goed 2021 toe.